Hästmagazinet

Ute just nu!

Islandshäst-
magazinet

Allt om dressyr

Kontakt

 • Hästmagazinet
  Parkgatan 20
  515 33 Viskafors
 • Ansvarig utgivare: Robert Solin
 • Växel: +46 08-588 366 20
 • Kundservice/pren:
  E-post: Kundservice
  08-588 366 23
 • Redaktion: 08-588 366 21
 • Annons: 0705-88 02 09
 • E-post: info@hastmagazinet.com
  Plusgiro: 1040-5
 • LRF Media AB Orgnr. 556413-2883 113 92 Stockholm
 • Besöksadress: Franzéngatan 1B 112 51 Stockholm
 • Tel: 08-588 366 00
  Fax: 08-588 369 89
  E-post: LRF Media

Överskott för Strömsholm

Pressmeddelande fårn Strömsholm:

Det redovisades på Ridskolan Strömsholm ABs årsstämma i slutet av juni. Dessutom pekar 2012 års prognos på en fortsatt bra utveckling. Trenden för Strömsholm har kanske (red:s anm.) vänt till det positiva.

- Ett hårt och konsekvent arbete av både VD, medarbetare och styrelse har äntligen gett ett synbart resultat även i ekonomin, säger Camilla Hagman, styrelseordförande för Ridskolan Strömsholm AB.

Ridskolan Strömsholm AB har under det senaste året fått en mer affärsmässig organisation och renodlat verksamheten med fokus på sport och utbildning. Det tillsammans med kostnadskontroll, effektiviseringar och samverkan med olika aktörer har lett till en verksamhet i balans.

Det är en stor efterfrågan på Ridskolan Strömsholms omfattande verksamhet och intresset från elever och studenter att söka till Strömsholms utbildningar ökar.

- Glädjande nog startar vi alla planerade program och utbildningar till hösten och vi etablerar dessutom två nya utbildningar för kuskar och hovslagare, berättar Camilla Hagman vidare.

Kuskutbildningen och hovslagarutbildningen arrangeras av Ridskolan Strömsholm via Yrkeshögskolan. Hippologutbildningen, ridsportens akademiska ridlärarutbildning, har fått ett tredje utbildningsår och till hösten börjar den första tredjeårsklassen på hippologprogrammet.

På Ridskolan Strömsholm pågår flera utvecklingsprojekt. Ett miljöprojekt har till syfte att försörja Ridskolan Strömsholm med foder och strö från leverantörer inom 10 kilometer från anläggningen. Planer finns på en egen hästutbildningsavdelning och i tillägg till de kurser som pågår finns planer på individuella utbildningar som passar elevens behov och erfarenheter.

Vid årsstämman omvaldes Camilla Hagman till styrelseordförande för Ridskolan Strömsholms ABs styrelse för ett år, Stefan Johanson till vice ordförande och övriga ledamöter är Nina Anyai, Ulf Brömster, Sten-Åke Thundal, Remy Nilson, och Ola Skyllbäck. Ulf Brömster och Sten-Åke Thundal nyvaldes. Marie Hallander Larsson och Jan-Ove Hallgren lämnade styrelsen och avtackades för sitt engagemang.

ANNONS

Annons

Den här nyheten

Relaterade nyheter

Senaste nytt

ANNONSER